Vyno sostinėje, Anykščiuose, kavinėje "Žuvienės pašiūrė" surenkamas visas Aukštaitijoje brandinamas vynas iš Anykščių bei Gintaro Sino ir Raimundo Nagelės vyninių, rūpestingai subrandintas iš lietuviškų serbentų, vyšnių, agrastų, aviečių, mėlynių, juodosios aronijos ir obuolių sulčių, paženklintas Tautinio paveldo sertifikatais. Visas Aukštaitijos vynas: nuo balto iki tamsaus, nuo sauso iki saldaus, nuo lengvo iki svaraus, įvairiausių aromatų ir skonių projekte VYNO EŽERAS.
VYNO EŽERAS
Keliaudami plaustu per Rubikių ežerą, grožimės išskirtiniu kraštovaizdžiu, kalbame nacionalinės vyndarystės temomis ir degustuojame atrinktus vynus iš Gintaro Sino, Memel Wine, Roksala, Anykščių ir kt. mažųjų vyninių, užkandžiaujame.
Būtina išankstinė registraciją, vietų skaičius plauste – 24 asm. Priimami užsakymai ir organizuotoms grupėms, suderinus laiką ir programos struktūrą.
Trukmė: 1val. 30 min.
Atsiliepimai