Rugsėjo 15 d. kviečiame atvykti į Palaimą restoraną Anykščiuose, atsipalaiduoti ir pasinerti į nuostabią skonių kelionę. Alaus ir maisto pažinimo vakare bus derinami penki skirtingi patiekalai su penkiomis skirtingomis Dundulio alaus rūšimis, ne tik geriau susipažinsite su Dundulio alumi bei alaus ir maisto derinimo principais, bet ir plačiau pažvelgsite į alaus istoriją, ingredientus ir vyraujančias tendencijas.
Vakaro patiekalais rūpinsis Palaima šefas Gintautas, o alų prie patiekalų derins alaus someljė, Dundulio aludaris atsakingas už visą alaus kelią: nuo recepto sukūrimo iki jo patekimo ant Jūsų stalo.
MENIU
-
- Pasitikimas: Raugo duona ir plaktas sviestas
- Užkandis: Elnienos tartaras duonos traškutis
- Pagrindiniai:
- Karemelizuotos morkos, pomidorai, daržovių sultinys
- Ėrienos šonkauliai, degintas sviestas, medus, sūdyta kriaušė
- Desertai:
- Baltas sūris, slyvos, alyvuogių aliejus, pipirai, Medaus pyragėlis, morengai, rūgštūs obuoliai
- Gėrimai: 5 skirtingi alaus gėrimai parinkti prie kiekvieno patiekalo
Renginio pradžia: 18:30h
Renginio kaina: 78 Eur asmeniui
Rezervuokite vietą tel. 861988555
Paskubėkite, vietų skaičius ribotas!
Dalintis nuoroda el.paštu