VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Giedrės akustinis turas „Kiaurai sielas“

Koncertai

Giedrės akustinis turas „Kiaurai sielas“

Dainų autorė ir atlikėja Giedrė su pianistu Andrejumi Polevikovu spalio 4-ąją Vilniuje pradės, o lapkričio 30 d. Klaipėdoje pabaigs akustinį rudens turą, jo koncertuose 15-oje šalies miestų pristatys naujausią programą „Kiaurai sielas“.

Atvira, jautri, asmeniška, net kiek dilginanti Giedrės kūryba, apvilkta kosmonautės Žemėje kostiumu ir kartais dėl įvairovės pabarstanti žaismingų konfeti, kuriems krintant į plaukus visi užsimano būti šiek tiek geresni. Jos švelnus vokalas, kuriame sluoksniuojasi drovumas ir pasiutimas, nostalgija ir gebėjimas balsu kurti purpurinio saulėlydžio ir jausmo, kad kažkas artimas apglėbia pečius, atmosferą. Vakarų su jos muzika specifinis intymumas ir specialiai šiam turui sukurta išskirtinė scenografija. Visa tai laimės klausytojai, įsigyję bilietus į Giedrės koncertus.

„Kiaurai sielas“ – jau dabar puikiai vertinamas naujausias Giedrės albumas, sulaukęs pačių geriausių atsiliepimų. Jo klausantis neapleidžia jausmas, tarytum tokios dainos kaip „Išdalinau“, „Tą naktį grojo Tomas Boo“, „Pražuvo pražuvo“, „Trečia para“, „Užsikloję dangaus skliautais“ visada buvo turtingame autorės dainų bagaže, nes be jų Giedrės pasirodymai nebeįsivaizduojami.

Pastarojo dainininkės turo per Lietuvą koncertų bilietai kone visuose miestuose buvo išparduoti. Į pirmąjį Giedrės albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertą Vilniaus Vasaros terasoje taip pat neliko nė vieno laisvo bilieto.

Akustinio „Kiaurai sienas“ rudens turo koncertai vyks:

10.04 Vilniuje, LVSO Koncertų salėje
10.16 Kauno VDU Didžiojoje salėje
10.23 Tauragės Kultūros centre
10.24 Telšių Kultūros centre
10.26 Marijampolės Kultūros centre
10.29 Utenos Kultūros centre
10.30 Šiaulių Kultūros centre
11.09 Birštono Kultūros centre
11.13 Šilutės Kultūros ir pramogų centre
11.16 Anykščių Kultūros centre
11.20 Šakių Kultūros centre
11.21 Rokiškio Kultūros centre
11.27 Alytaus miesto teatre
11.28 Ukmergės Kultūros centre
11.30 Klaipėdos Kultūros centre Žvejų rūmai