Žinoma Jūsų mama, močiutė, teta ar mylima kaimynė vaišino Jus vaikystėje obuolių sūriu. Gal net ir dabar karts nuo karto paragaujate šio, bene lietuviškiausio konditerijos gaminio. O ar žinote, kad obuolių sūrio istorija siekia XVII a. Radvilų stalą? O kad obuolių sūris puikiai dera su kitais sūriais? Su kumpiu? Alyvuogėm? O ar ragavote ledų su sūria karamele ir obuolių sūriu?
Tai tik dalis to, ką galite sužinoti ir paragauti „Marijos trobelės" įkūrėjo Mindaugo Balčiūno edukacijoje-degustacijoje.
Kviečiame paragauti 10 skirtingų obuolių sūrio derinimo pavyzdžių Rugsėjo 23 d. 15:00, 16:00, 17:00 arba 18:00 val. Trukmė apie 30 min., Tilto g. 3, Anykščiai
Galima registruotis iš anksto +370 630 08310. Kaina 5 Eur asmeniui.
Dalintis nuoroda el.paštu