VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

VR patirtis: Plastisapiens

Kinas

VR patirtis: Plastisapiens

Trečiadienį 28. rugpjūtis / 11:00 - 18:00

 

Anykščių rajono savivaldybės Liudvikos ir Stanislovo Didžiulių viešoji biblioteka, Vyskupo skveras 1, 29145 Anykščiai, Utenos apskritis

 

Registracija VR patirčiai

 

Bendrakūrystės projektas NK-DOKU ir Anykščių rajono savivaldybės Liudvikos ir Stanislovo Didžiulių viešoji biblioteka kviečia miestiečius į VR patirtį ir filmo peržiūros vakarą!

 

Festivalio „Nepatogus kinas“ kuruojama NK-DOKU platforma kviečia įvairias bendruomenes visoje Lietuvoje burtis ir žiūrėti kokybišką, klausimus ir diskusijas keliantį dokumentinį turinį. Anykštėnus ir miesto svečius rugpjūčio 28 d. kviečiame sužinoti apie projektą daugiau, išbandyti virtualios realybės (VR) patirtį „Plastisapiens“ bei pavakaroti olimpinių žaidynių įkvėpime žiūrint dokumentinį filmą „Rūta“.

 

PLASTISAPIENS

rež. Miri Chekhanovich, Edith Jorisch

Kanada, Izraelis | 2022 m.

trukmė 15 min.

kūrinys anglų k.

anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=UKuUlpfUi68

 

Tai virtuali kelionė į ateitį, kurioje gyvos būtybės ir plastikas tampa vieniu. Įkvėpk, iškvėpk. Ar gali pajusti tai pats? Kelionėje žaisdami ir tyrinėdami įmanomą realybę mes galime bent trumpam susilieti su plastiko dalelėmis, kurios, kaip įrodo šiuolaikinis mokslas, tampa netgi mūsų DNR dalimi.

 

Renginiai NEMOKAMI, kviečiame atvykti ir dalintis šiuo renginiu savo bendruomenėse!

 

VR patirtis vyks 11-18 val. bibliotekoje, kas 20 min.

Filmo „Rūta“ peržiūra prasidės 18 val.